Natoolyner Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Jak na razie zdarzyło się to dwa razy. Za każdym po naciśnięciu kierunku przód/tył czołg zaczął sam jechać... w odwrotną stronę. Trwa to kilkanaście sekund i czołg działa jak na fk-u, czyli robimy coś np. kręcimy wieżą i strzelamy, ale dla innych graczy po prostu jedziemy.Oczywiście włącza się w najmniej odpowiednich momentach :) Quote
AceLevy Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Powiem Ci tak - masa ludzi ściąga WoT, inni się biją o staty na czołgach francuskich i są potężne lagi ;) Żadna nowość zaraz po wejściu nowego patcha ;) Ja zawsze odpuszczam parę dni bo dzieją się jaja ;) Quote
Rosomak53 Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 To chyba nie ten przypadek...Zdarzyło mi się kilka razy - wcale nie po nowym patchu... - przykładowo: jadę do przodu, nagle czołg zaczyna kręcić piruety, zero reakcji na klawisze (wskaźnik lagów na zielono). Myślę, że to jakieś przekłamania "na łączach"? bo najczęściej po chwili okazywało się, że ping spadał nieakceptowalnie i zaczynała się seria lagów. Najlepiej się wtedy wyłączyć, iść na spacer... Po powrocie zazwyczaj jest już spokój ;) Quote
Administrator Aslain Posted May 2, 2015 Administrator Posted May 2, 2015 Zobacz na najnowszej paczce. Quote
Recommended Posts