Jump to content

Kolory zadawanych obrażeń

Recommended Posts

Posted

Cześć, chciałbym Cie prosić o zamieszczenie w instalatorze podstawowego znanego chyba wszystkich pomarańczowego kolorku zadawanych obrażeń do wyboru i może kilka innych wedle gustu :), ponieważ twoja paczka mi się podoba alecz do fioletowego nie moge sie przyzwyczaić ani go przebolec :P, albo jakbyś wytłumaczył po krótce jak to zrobić żeby wyglądało to mniej więcej tak -> fd3fe63cc8cc0d62med.png, Osobiście bardzo mi na tym zależy więc jeśli chciałoby Ci się i znalazłbyś troche czasu to byłbym naprawde wdzięczny :)

@Aslain niewiem czy to wina twoich modów czy patcha który wszedł ale celownik co 2 gre się zacina i nie da się nic z tym zrobić albo czekać az przeciwnik podjedzie centralnie pod lufe albo czekać na smierć/dezercja. innej opcji nie ma. Używam jimbo,

• Administrator
Posted

Tak na szybko piszac bo ostatnio temat ten powraca. Aktualnie uzywam takiego stylu unoszacych sie liczb ze maja kolor w srodku, i na zew. białe tło. Dzieki temu wyrazniej widac te liczby, ale nie wszystkie kolory w nich pasuja, dlatego wymyslilem fioletowy, i jest on praktycznie od poczatku mojego konfigu czyli juz z 4 lata. Probowalem wiele kolorow i tylko taki pasowal w miare dobrze. Zeby ten z obrazka wygladal tak jak na nim, musialbym kompletnie przerobic styl w swoim konfigu. Zobacze co moge z tym jeszcze zrobic, poki co mam wazniejsze aktualizacje :)

Posted

Okey dzieki no właśnie próbowałem zmieniać kolory ale wszystkie prócz czerwonego i właśnie fioletowego są słabo czytelne, niewiem jak te tło usunąć jakbyś mógł tylko po krótce ( jeśli się da ) wyjaśnić która linika w którym pliku chyba ze to bardziej skomplikowane :), z góry dzięki za odp :)

Posted

a właśnie ;) jeśli podmienie pliczek "color.xc" z innego xvm gdzie te obrażnia wyglądaja jak wyżej gdzie wkleiłem będzie to działac prawidłowo ? :F

• Administrator
Posted

Na 90% bedzie zle wygladalo, kolory nie tylko ustawione sa w colors.xc ale i w plikach wszelakich, np. markers...

• Administrator
Posted

Zobacze co sie da zrobic, wtedy dodam jako alternatywe. Na razie musicie poczekac, mam wazniejsze rzeczy.

• 1 month later...
Posted

A teraz miałbyś czas aby coś takiego dodać ? :) byłbym za prawdę wdzięczny :) to jest tylko ustawić kilka linijek w tym notatniku tylko trzeba wiedzieć gdzie :=) :D

• 1 month later...
Posted

to jak będzie opcja abyś takie coś mógł dodać nową zakładke kolory obrażeń i tam by były do wyboru czy to za dużo albo za trudne?