Chalwiq Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 Witam, Od kilku miesięcy ma problem ze wotem który kraszuje się ale tylko w bitwach klanowych itp. po instalacji twojej paczki. Jak widzisz na screenshot kontury pojazdów są lustrzanym odbiciem, xvm sie nie zainicjował. Screen z TW Powiększenie mini mapki tez nie działa. Randomki są ok i wot się nie kraszuje. Jak odinstaluje wszystkie ustawienia XVM które działają w bitwie ( markery pojazdów, okna i panele w bitwie, minimapa xvm itp) z twojej paczki to jest ok, mogę grać klanowo, w tedy mam tylko zainstalowany garaż xvm i karuzelę. Grałem na twojej paczce i takich samych ustawieniach od lat. Nie mam innych modów. Zainstalowłem wota na nowo i nawet nowego windowsa. Nie wiem w czym problem. Quote
Administrator Aslain Posted July 26, 2022 Administrator Posted July 26, 2022 Witaj, XVM nie dziala w bitwach klanowych i nie mam na to wplywu, ale mozesz napisac na forum tworcow czemu wciaz tego nie naprawili, chociaz pewnie to oleja. https://koreanrandom.com/forum/forum/57-xvm-english-support-and-discussions/ Quote
Chalwiq Posted July 26, 2022 Author Posted July 26, 2022 Ok, czyli to że nie działa możne powodować krasze wota? Quote
Administrator Aslain Posted July 26, 2022 Administrator Posted July 26, 2022 Crashowanie to juz nie wiem, to bardziej skomplikowane, mozesz zalaczyc logi ktore moga pomoc dac jakies odpowiedzi, ale nie muszą. Info w podpisie mojego posta. Quote
Recommended Posts