PSZ1971 Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 dzwiek wykrywania dzwiekiem naklada sie na dzwiek 6 zmyslu,mam odznaczone dzwiek 6 zmyslu sauron i dzwiek uruchomienia wykrywania star wars,w poprzednich wersjach modpacka nie bylo takich problemow Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted September 6, 2022 Administrator Posted September 6, 2022 Wyslij mi jeszcze jakas powtorke i podaj znacznik zaczowy gdzie moge to zaobserwowac. Quote
PSZ1971 Posted September 6, 2022 Author Posted September 6, 2022 niestety nie mam powtorek,ale wykrycie pojazdu i osrzal arty jest sygnalizowane tym samym dzwiekiem star wars,zaznaczony dzwiek wykrycia pojazdu(sauron)nie dziala Quote
Administrator Aslain Posted September 6, 2022 Administrator Posted September 6, 2022 Zainstalowalem te same dzwieki co masz i sa poprawne, dobrze to ustawiles w opcjach dzwiekowych gry? Pokaz screenshota. Quote
PSZ1971 Posted September 6, 2022 Author Posted September 6, 2022 wybadalem ze gdy w czasie bitwy zostana uzyte oby dwa dzwieki to w nastepnych bitwach dzwiek 6 zmyslu nie dziala tylko za wykrycie pojazdu i ostrzal art dziala tylko dzwiek star wars Quote
PSZ1971 Posted September 6, 2022 Author Posted September 6, 2022 w opcjach gry wlaczylem dzwiek6 zmyslu orginalny z gry,dzwiek wykrycia (star wars)zostawilem z twojej paczki i dzwiki dzialaja poprawnie Quote
PSZ1971 Posted September 8, 2022 Author Posted September 8, 2022 w nowym modpacku ten sam problem,ogolnie jezeli w bitwie zostana uzyte oba dzwieki w nastepnych bitwach za 2 mody odpowiada 1 dzwiek Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted September 8, 2022 Administrator Posted September 8, 2022 Szansa na sprawdzenie i zweryfikowanie tego problemu jest bliska zero, na razie mi i innemu testerowi nie udalo sie zreprodukowac tego problemu. Zalacz powrotke z bitwy i okres moment w ktorym problem wystepuje z dokladnoscia co do sekundy. Zalacz tez screenshota z ustawien dzwieku w grze. Quote
Administrator Aslain Posted September 8, 2022 Administrator Posted September 8, 2022 A jednak udalo sie do czegos dojsc: Usuń moda SpotMessenger: OldSkool który powoduje błędy w animacji 6 zmyslu, a sam mod zmyslow bez xvm jest tez zabugowano i to on powoduje bledy w dzwiekach ktore doswiadczasz. Quote
Recommended Posts