Heartlesss Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 (edited) Cześć, Mam w grze problem z powłoką antyrefleksyjną, mianowicie gdy posiadając ją na czołgu i wchodząc w tryb snajperski nakłada mi się na ekran jakiś inny, troszkę niebieskawy filtr. Najgorsze w nim jest to, że błyszczy mi się śnieg oraz piasek i irytuje mnie to w grze(nie chcę nic robić z ustawieniami gry ani monitora bo obraz poza trybem snajperskim mi pasuje). Moje pytanie to czy jest mod, który wyłącza ten filtr w trybie snajperskim i czy może jest w modpacku? Pozdrawiam Edited September 12, 2022 by Heartlesss Quote
Administrator Aslain Posted September 12, 2022 Administrator Posted September 12, 2022 Zalacz logi, screenshota oraz powtorke z gry gdzie to mozna zaobserwowac. Info o logach w podpisie posta. Quote
Heartlesss Posted September 14, 2022 Author Posted September 14, 2022 (edited) Dobra, okazało się, że muszę wyłączyć efekty optyczne w ogólnych opcjach. 😛 Edited May 4, 2023 by Heartlesss Quote
Recommended Posts