rebep2 Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 Witam Aslain! Nie działa - wyłączanie hamulca ręcznego na stałe. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted September 20, 2022 Administrator Posted September 20, 2022 Kiedyś już ktoś zgłaszał taki problem, i nie znalazłem źródła problemu gdyż umnie działało to ok. Czy w opcjach gry włączyłeś też stabilizację działa? Napisz coś więcej, czy w każdym TD jest problem czy tylko w jakichś konkretnych. Generalnie i tak z tym nic nie zrobie bo instalacja jest prawidłowa, musiałbyś zagadać do autora moda, ale nie mam do niego kontaktu. Quote
rebep2 Posted September 21, 2022 Author Posted September 21, 2022 Tak. Mam włączoną opcję stabilizacji. Zauważyłem, że problem dzieje się losowo, np. 110e3 lub e4 na tej samej mapie raz ma wyłączony hamulec, a innym razem włączony. Jedynie Strv-y nie mają z tym problemu. Quote
Administrator Aslain Posted September 21, 2022 Administrator Posted September 21, 2022 Moze jest to skopane w PMOD, proponuje napisac w komentarzu do tworcy moda: https://wgmods.net/50/ Quote
Recommended Posts