Monte01 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Aslaim mam problem z celownikiem serwerowym (mam stałe mody z twojego modpaka i ta sama konfiguracja WoTa), jest strasznie niewyraźny , wręcz rozmyty - wygląda tak jak bym skorzystał skompresowanych tekstur lub Four's fps lite sprawdzałem na laptopie na minimalnych na PC na średnich ustawieniach grafiki. Testowałem celownik serwerowy z PMODa jak i Koshnaranek ale nadal jest niewyraźny. _Aslain_logs.zip xvm.log python.log Quote
Administrator Aslain Posted April 30, 2015 Administrator Posted April 30, 2015 Gralem na tych ustawieniach i u mnie celownik serverowy wyglada dobrze i nie jest rozmazany, gram na max ustawieniach grafiki. Quote
Monte01 Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 W 9.6 było dobrze a teraz coś się z chrzaniło (trudno), jeszcze sprawdzę control_modes bo ten z 9.6 jest większy (spróbuje je zamienić) a reszta plików bez zmian w dacie i wielkości. Może nie tyle rozmazany co nie wyraźny, zamiast normalnego wyglądu jest pikslomania (strzałki zamiast wyglądać jak strzałki składają się z rozmazanych kwadratów). Dobra Aslain problem jest z plikami graficznymi ulepszonego celownika serwerowego - podmieniłem na inne z twojej paczki działa tak jak powinien i jest bardzo wyraźny. Quote
Recommended Posts