HUGOBOSS Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Jest jeszcze ten mod ? Jeśli tak to gdzie ? Quote
Administrator Aslain Posted November 5, 2022 Administrator Posted November 5, 2022 To jest automatycznie instalowane w zaleznosci ktore ikonki konturów się instaluje, i czy z XVM czy bez. Quote
HUGOBOSS Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Ikonki to Grandorf wersja od Aslaina. Czasami lustrzane odbicie działa a czasami nie tzn w jednej bitwie działa w drugiej nie działa loteria. Quote
Administrator Aslain Posted December 6, 2022 Administrator Posted December 6, 2022 13 minutes ago, HUGOBOSS said: Ikonki to Grandorf wersja od Aslaina. Czasami lustrzane odbicie działa a czasami nie tzn w jednej bitwie działa w drugiej nie działa loteria. Zalezy w jakiej bitwie nie dziala, bo te wielkie nie sa obslugiwane z tego co pamietam, przynajmniej nie w xvm, mozesz zalaczyc logi jak mowi informacja w podpisie posta, i zalaczyc powtorke bitwy w ktorej to nie dziala. Inaczej nie mam mozliwosci nic sprawdzic. Quote
HUGOBOSS Posted December 7, 2022 Author Posted December 7, 2022 Nie zwróciłem uwagi na to jakimi gram czołgami kiedy mod nie działa ale teraz miałem dla przykładu bitwe na CS-59. Miałem wyłączone nagrywanie powtórek więc dośle powtórkę z kolejnej bitwy w której to wystąpi. A Archiwer nie tworzy zadnego pliku 😕 dlaczego ? Quote
Administrator Aslain Posted December 7, 2022 Administrator Posted December 7, 2022 Czasami z powodu jakichs specyficznych ustawien w windowsie ich nie utworzy, wtedy trzeba recznie logi skompletowac i zalaczyc. Quote
HUGOBOSS Posted December 7, 2022 Author Posted December 7, 2022 1 bitwa CS-59 lustrzane odbicie nie działa 2 bitwa CS-59 działa 3 bitwa Obj 263 nie działa bitwy tylko standardowe mam replay_last_battle.wotreplay python.log xvm.log _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf Quote
HUGOBOSS Posted December 7, 2022 Author Posted December 7, 2022 (edited) Kolejna niespodzianka.. brak paneli bocznych i listy graczy pod tabem 😕 to w sumie tez sie zdażyło ze 2 razy Edit: zdarza się częściej byćmoże jest powiązane Edited December 7, 2022 by HUGOBOSS Quote
HUGOBOSS Posted January 10, 2023 Author Posted January 10, 2023 Aslain te problemy u mnie nadal występują , znalazłeś może coś w tych plikach ? Quote
Administrator Aslain Posted January 10, 2023 Administrator Posted January 10, 2023 Znalazlem ze nie uzywasz najnowszego modpacka, ale jutro nowa wersja gry i nowy modpack wiec radze poczekac, jesli jednak nie chcesz czekac to pobierz modpack v1.19.0.2 #07 i jesli problem wystepuje zalacz logi. Quote
HUGOBOSS Posted January 17, 2023 Author Posted January 17, 2023 Y najnowszym modpackiem , czasami ikony nie maja lustrzanego odbicia,a czasami znikają całe lub prawie całe panele boczne. A jezeli już są to nazwy graczy nie są pokolorowane według wn8, xvm jest aktywowany na stronie. replay_last_battle.wotreplay python.log xvm.log _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf Quote
Administrator Aslain Posted January 18, 2023 Administrator Posted January 18, 2023 Mialem raz na 15 bitew ze ikonki byly lustrzane, to blad w XVM, i nie mam na niego wplywu. Wyjatkiem sa epickie bitwy, w nich XVM nie dziala i ikonki beda lustrzane. Quote
HUGOBOSS Posted January 18, 2023 Author Posted January 18, 2023 Ok lustrzane odbicie mozna przezyc, ale dosc czesto nie ma wogole bocznych paneli (listy graczy) widac na screenie jest tylko jeden gracz z lewej strony, pod tabem tez pusto. 😕 Quote
Recommended Posts