mariano237 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Wersja 4.3.6 ma irytujący mankament. Zawsze kiedy zostanie wyświecony pojazd przeciwnika, przy celowniku pojawia się kierunek, gdzie ten pojazd się pojawił (tak samo jak pokazywany jest kierunek pocisku, którym się obrywa, z tymże przy uszkodzeniach kierunek jest na czerwono, a te spoty są białe i niebieskie). Nie wiem jak to wyłączyć, bo przechodząc z 4.3.5 na 4.3.6 nie dodawałem żadnej nowej opcji. Dodałem też screenshot. To ta biała obwódka w lewym górnym rogu, pokazująca 2 wyspotowane pojazdy. Jak się tego pozbyć w 4.3.6? Pojawiła się jakaś nowa domyślnie włączona opcja w konfiguracji, czy to bug? Póki co wracam do 4.3.5. :) _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted May 1, 2015 Administrator Posted May 1, 2015 Juz wiem czemu, autor moda od kierunkow patrzenia czolgow na minimapie dodal extra funkcje ktora pokazuje te kierunki, usune to dzisiaj, i bedzie osobno. 2 Quote
Recommended Posts