Ulthion Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 Jak w tytule. Zawsze korzystałem z tych od quickybaby - przeinstalowałem na inne na próbe ale wciąż brak. Jakby xvm w bitwie nie działał w ogóle. Quote
Administrator Aslain Posted November 19, 2022 Administrator Posted November 19, 2022 Pokaz screenshota gdzie widac w czym problem oraz zalacz logi. Jesli chodzi o brak statow, to ja nie mam na to wplywu, nalezy pytac na forum xvm. Ostatnio znow serwer xvm ma jakies problemy i dziala w kratke. Quote
Ulthion Posted November 19, 2022 Author Posted November 19, 2022 Gdy kończyła się aktywność XVM i zapomniałem o tym, wyglądało to identycznie. Ale mam aktywne. Pytałem paru osób i działa im to normalnie. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted November 19, 2022 Administrator Posted November 19, 2022 No to niestety nie mam z tym nic wspolnego, bo to nie u mnie problem ale ze serwerem XVM, mozesz sprobowac aktywowac uslugi xvm, resetowac tokeny, niektorym to pomaga, innym nie. Generalnie support XVM po angielsku u twórców XVM pod adresem https://koreanrandom.com/forum/forum/57-xvm-english-support-and-discussions/ jak tam widać sporo osób już o tym pisze. Quote
Ulthion Posted November 20, 2022 Author Posted November 20, 2022 Ahh jak już logi wrzuciłem dodam, że przy każdej wersji paczki - mam to od wieeeeeeeeeelu tygodni - otóż brak wyników bitwy. Tzn nie od razu, jak odpalam grę to działa ale po jakimś czasie przestaje i w związku z tym nie licza się tez one do statystyk sesji. Muszę grę odpalić na nowo by działało. Quote
Administrator Aslain Posted November 20, 2022 Administrator Posted November 20, 2022 10 hours ago, Ulthion said: Ahh jak już logi wrzuciłem dodam, że przy każdej wersji paczki - mam to od wieeeeeeeeeelu tygodni - otóż brak wyników bitwy. Tzn nie od razu, jak odpalam grę to działa ale po jakimś czasie przestaje i w związku z tym nie licza się tez one do statystyk sesji. Muszę grę odpalić na nowo by działało. Co do wyników, być może wina Yasenkrasen, zainstaluj na próbe inny mod od statystyk sesji. Quote
mr_zloty Posted November 24, 2022 Posted November 24, 2022 W dniu 20.11.2022 o 01:08, Ulthion napisał(a): Ahh jak już logi wrzuciłem dodam, że przy każdej wersji paczki - mam to od wieeeeeeeeeelu tygodni - otóż brak wyników bitwy. Tzn nie od razu, jak odpalam grę to działa ale po jakimś czasie przestaje i w związku z tym nie licza się tez one do statystyk sesji. Muszę grę odpalić na nowo by działało. Zauważyłem podobną sytuację. Dzieje się tak (u mnie) w momencie kiedy przychodzi raport z bitwy, a mnie ładuje już do kolejnej (odliczanie w garażu zatrzymało się i wczytuje się kolejna mapa). U mnie nie pojawiają się wtedy żadne raporty (same wiadomości o kosztach naprawy, uzupełnieniu amunicji, etc.). Restart wota naprawia problem (bez tych 2 bitew oczywiście). Quote
Recommended Posts