PSZ1971 Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 Po ostatniej aktualizacji przed wejsciem do bitwy albo po skonczonej bitwie rozlacza z serwerem.Internet mam ok,i w poprzednich aktualizacjach nie bylo zadnego problemu Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted November 21, 2022 Administrator Posted November 21, 2022 Niestety nie mam na to wpływu, pewnie jak zwykle wina serwera xvm. Quote
PSZ1971 Posted November 21, 2022 Author Posted November 21, 2022 dzieki za odpowiedz ,myslalem ze to moze jakis problem z modami w najnowszym modpacku,bo w wczesniejszych wersjach nie bylo tego problemu,dopiero problem zaczal sie po pobraniu dzisiejszej aktualizacji Quote
Administrator Aslain Posted November 21, 2022 Administrator Posted November 21, 2022 Czysty przypadek, po prostu jakies duze problemy sa z serwerem xvm, dziala on mocno w kratke, jestem wrecz zasypywane problemami ze nie aktywuje sie, albo ze jest aktywny ale statow nie ma, ale sam sie dezaktywuje itp. cuda. Na nic z tych rzeczy nie mam wplywu, mozna po prostu nie instalowac XVM i nie miec problemow 😉 Quote
Recommended Posts