dudi997 Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 mam mały problem zainstalowalem mody i brak autocelowania jak go wlaczyc?:D zawsze mialem na prawy przycisk myszy:) Dziękuję:) 1 Quote
Administrator Aslain Posted May 2, 2015 Administrator Posted May 2, 2015 Zalacz logi. Wybrales instalacje autoaima? Quote
dudi997 Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 Miałbym jeszcze pytanie jak robie aktualizacje twoich modów to muszę od nowa je sciagac? Quote
Administrator Aslain Posted May 3, 2015 Administrator Posted May 3, 2015 Nie, nie musisz, jedynie instalatora trzeba, a on juz sprawdza pliki ktore pobral wczesniej i jesli tak jest to nie pobiera drugi raz. Quote
xxx_Mario_xxx Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Miałbym jeszcze pytanie jak robie aktualizacje twoich modów to muszę od nowa je sciagac? nie zaznaczaj "CZYSZCZENIE KATALOGU DLC" i nei ebdzie ci ponownie pobierał... pobierze ewentualnie tylko nowe brakujace :) Quote
dudi997 Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 a rozumiem dzięki :P a mod auto celowania miałem i nie musiałem nakierowywać na pojazd aby go włączyć a teraz trzeba dlaczego ? Quote
Recommended Posts