Pawbull Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Witam, problem jest nastepujący, po którejś aktualizacji po zainstalowaniu aslaina nie widać u mnie nazw czołgów tak jak to było wcześniej. Są tylko kontury, brak poziomu, nazwy itd. Zrobiło mi się to nagle bez wprowadzania swoich zmian. Próbowałem odinstalować wota, nic nie dało. Ściągnąłem mody dedykowane od aslaina i skopiowałem cały folder res mods wtedy pomogło. Myślałem, że jest problem z ustawieniami w aslainie i wspólnie ze znajomym zaznaczałem wszystkie opcje takie jak on ma żeby było tak samo, ale niestety nie pomogło. Gdzie szukać problemu? Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted December 31, 2022 Administrator Posted December 31, 2022 Załącz screenshoty i zaznacz na nich to co wg. Ciebie jest nie tak, załącz też logi, informacje w linku z podpisu mojego posta. Quote
Pawbull Posted December 31, 2022 Author Posted December 31, 2022 Tak jak na zdjęciu są tylko kontury w trakcie bitwy jaki czołg jest mojej drużyny jak i drużyny przeciwnika a chce mieć podpisane/obrazki graficzne tak jak wcześniej. Tu logi wysyłam. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Pawbull Posted December 31, 2022 Author Posted December 31, 2022 Wcześniej miałem tak podpisane czołgi w ten sposób jak na zdjęciu poniższym. Quote
Administrator Solution Aslain Posted December 31, 2022 Administrator Solution Posted December 31, 2022 Wydaje mi się że coś na Twoim kompie powstrzymało instalacje ikonek konturów, zwykle jest to antywirus, więc polecam to sprawdzić. Konkretnie ten plik albo nie zostal pobrany poprawnie, albo cos powstrzymalo rozpakowanie go i przeniesienie do poprawnego folderu w res_mods. c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\DL_cache\Aslains_simple_icons_big_TIM_1.19.0.0.7z Quote
Pawbull Posted December 31, 2022 Author Posted December 31, 2022 Pomogło po wyłączeniu antywirusa. Ikony są spowrotem. Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Administrator Aslain Posted December 31, 2022 Administrator Posted December 31, 2022 Super, pozdrawiam. Quote
Recommended Posts