toman Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Przyjacielu jesteś pewny że jest wszystko Ok? Mam Avast i wyskoczyła blokada z niego Twój plik zawiera idp.alexa.53 Quote
Administrator Aslain Posted December 31, 2022 Administrator Posted December 31, 2022 Oczywiście że jestem pewny, nigdy nie miałem wirusów, a to co widzisz to błąd w Twoim programie antywirusowym pokazującym wynik fałszywie-dodatni. Możesz też sprawdzkć czy SHA256 pokrywa się z tym ponadym w temacie z pobieraniem, jeśli tak to plik jest dokładnie taki sam jak ten skompilowanym w moim komputerze. Quote
Solution toman Posted December 31, 2022 Author Solution Posted December 31, 2022 Sopoko DZIĘKI brachu i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2023 ROKU! Quote
Administrator Aslain Posted December 31, 2022 Administrator Posted December 31, 2022 Wzajemnie 🙂 przy okazji mozesz napisac do avasta zeby to potwierdzili, niektorzy tak robia aby sie upewnic, ale jeszcze ani razu zaden tworca AV nie potwierdzil wirusa u mnie, i przyznawali sie do blednego wyniku skanu. Quote
Recommended Posts