Pawik74 Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Nie wiem co zrobiłem błędnego oprócz wgrania ostatniego moda ... Od tej chwili nie mogę użyć trybu snajperskiego a wierzcie mi: tak się nie da grać. Oprócz tego nie mogę też śledzić żadnych czołgów PPM. Potrzebuje pomocy, bo nie wiem czy odisntalować moda czy też coś zmienić w samej grze... Quote
Administrator Aslain Posted May 3, 2015 Administrator Posted May 3, 2015 Zalacz logi i zdjecia, i jeszcze raz opisz dokladnie co sie dzieje, jak czesto i w jakis sytuacjach. Quote
lcu1 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 dołączam się problemu u mnie tryb snajperski działa ale nie działa poprawnie auto namierzanie. W normalnym trybie nie mogę "zaczepić się" na artyleriach i czołgach lekkich przeciwnika, natomiast w trybie snajperskim już mogę. _Aslain_logs.zip python.log Quote
woj2012 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Odinstaluj mody do autoaima... Ten z żołtym napisem (za Chiny nie pamiętam jak mu tam) ładnie potrafi bugować, szczególnie arty ;) Quote
lcu1 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 no właśnie w tym rzecz że w ogóle nie mam zainstalowanych modów do autoaima. P.S. zapomniałem że w ruchu czołgiem to autoaim całkowicie mi nie działa Quote
lcu1 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 ok znalazłem problem w moim wypadku to celownik J1mbo z celownikiem damokles dla arty. po ich od instalowaniu jest na razie ok Quote
Administrator Aslain Posted May 5, 2015 Administrator Posted May 5, 2015 Sciagnij najnowsza paczke, u mnie na niej wszystko dobrze smiga. Quote
Recommended Posts