Ulthion Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Gram i gram i gram.. i ktoś mnie uświadomił, że celownik oryginalny pokazuje kółeczko większe niż powinno - w sensie rozrzutu. A zatem pytanie pojawia się, który z celowniczków z paczki pokazuje ten rzeczywisty - najlepiej, by był podobny do standardowego. Nie lubię udziwnień, ten oryginalny z gry mi pasuje wizualnie. Quote
Administrator Aslain Posted January 21, 2023 Administrator Posted January 21, 2023 Może sprawdz "Okrąg skupienia" w dziale pod Zoomami od PMOD. Quote
Ulthion Posted January 22, 2023 Author Posted January 22, 2023 Oki sprawdzę. A przy okazji, jesteś w stanie dodać do instalatora jakąś wyszukiwarkę? Tych modów już tak dużo dodałeś, że często ciężko tam coś znaleźć na tej giga liście 😄 Albo chociaż jakąś "mapę" na forum, w sensie listę tak jak to jest w instalatorze, by chociaż wiadomo było gdzie czegoś szukać. Quote
Administrator Aslain Posted January 22, 2023 Administrator Posted January 22, 2023 Nie jestem w stanie ale instalator zawsze tworzy plik tekstowy ze wszystkimi modami który można przeszukiwac: c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\Components_List.txt Quote
Recommended Posts