Jump to content

Nie działająca modyfikacja

Go to solution Solved by pane16,

Recommended Posts

Posted

albo nie rozumiem działanie modyfikacji "usuwacz zabrudzeń" albo on w ogóle nie działa, próbowałem go zainstalować samego, na różnych ustawieniach graficznych ale nadal nic 😞 tak samo jak moe by lebwa, co może być przyczyną?

• Administrator
Posted

Jeszcze raz to sprawdzono, wyglada na to ze troche jednak dziala, ale mod usuwa tylko usuwa błoto i pył i możliwe że tylko na ruskich czołgach, ale generalnie ciężko powiedzieć... Tak czy siak, autor został powiadomiony, ale nie wydaje mi się żeby coś więcej mógł zdziałać w tym temacie.

Posted (edited)

co do modyfikacji, która usuwa brud z czołgów Svitman w swoich paczkach do eventu EBR race używa takiej i działa ona perfekcyjnie, może jakoś można od niego ją podłapać i dodać do paczki 😉

tutaj widać jak działa ten mod usuwający brud w paczce od Svitmana, bardzo fajna rzecz

shot_034.jpg

ebr (1).jpg

Edited by pane16
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Sorki że nie odpisywałem, paczka głównie zmienia wygląd map pod event organizowany prze Svitmana, EBR race ( tutaj discord https://discord.gg/mEXwzVZq ). Między innymi posiada mod z "czyszczeniem" czołgów, nie jest aktualizowana regularnie, tylko na event, dałoby się z tego coś wyciągnąć?

UNZIP_THIS_____EBR_League_2023_week4_v1.zip

Edited by pane16
  • Administrator
Posted

Nie ma sprawy. Sprawdzilem tak na szybko, i wyglada to ze ta modyfikacja zostala zrobiona tylko dla danych pojazdow/kamuflazy uzywanych w tym evencie, zeby to zadzialalo na kazdym czolgu w grze nie ma takiej opcji, wymagalo by to recznego wyczyszczenia kamuflazy dla kazdej nacji i pojazdu itp. Ale jesli ktos takie cos zrobi moge dodac, chociaz watpie aby to ktos zrobil, i potem jeszcze pilnowal zeby nowo dodane tez to zawieraly.

• Solution
Posted

ma to sens jeśli jest to ograniczone tylko dla kilku czołgów pod event bo chyba dużo z tym roboty, ja gram tylko ebrem randomy i chciałem żeby ładniej po prostu wyglądał 😄 dzięki za taką aktywność i wytłumaczenie o co chodzi 😄