nerok Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Wyrzuca mnie co bitwę z gry. Koniec bitwy -> ładowanie garażu i gra sie wyłącza. To samo jak wychodze z bitwy przed jej końcem. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 1, 2023 Administrator Posted March 1, 2023 Gralem kilka bitew i nic mnie nie wyrzucalo, inna osoba co testowala tez nie miala problemow, hmmm... Jedyne co dziwne widzialem to znak znieskonczonosci na celowniku na liczbnie pociskow. Quote
nerok Posted March 1, 2023 Author Posted March 1, 2023 No dokladnie mam go juz od okolo 3 paczek wstecz. Nie wiem ktory mod go tam dodaje. Quote
Administrator Aslain Posted March 1, 2023 Administrator Posted March 1, 2023 Juz wiem, to ten celownik domyslny ze zmienionym kolorem textu, juz naprawilem, fix bedzie w kolejnej paczce. 1 Quote
nerok Posted March 2, 2023 Author Posted March 2, 2023 (edited) Czekam na paczke w takim razie 🙂 Edit: widze że już jest 😏 Edited March 2, 2023 by nerok Quote
Administrator Solution Aslain Posted March 2, 2023 Administrator Solution Posted March 2, 2023 14 minutes ago, nerok said: Czekam na paczke w takim razie 🙂 Edit: widze że już jest 😏 Tak juz jest 🙂 Quote
Recommended Posts