mclound Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Witam Po instalacji ostatnich modów mam "skaczące czołgi" , nie poruszają się płynnie tylko skokami przez co nie da się w ten sposób grać, wszystko ma opóźnienie ułamki sekund . Momentami jakby się wtapiały w ziemię i wyskakiwałay. Strzelam w czołg nagle okazuje się że lufa jest już gdzieś indziej skierowana :(.Myślałem że coś sprzęt mi nawalił, ale sprawdziłem jest ok. Gdy gram bez moda problem zniknął. Ciekawy która część z tej paczki może to robić ?
Administrator Aslain Posted March 6, 2023 Administrator Posted March 6, 2023 Nikt nie zglaszal takiego problemy, nie sadze zeby to z winy bledow w modach, ale mozesz zalaczyc logi i sprawdze czy tez tak mam i czy sa jakies w nich bledy.
mclound Posted March 10, 2023 Author Posted March 10, 2023 Po próbach wyłączenia i włączania części modów z paczki nic nie wnosiło, oprócz straty dużej ilości czasu :(.Więc odinstalowałem paczkę i całą grę WOT. Po resecie i zainstalowaniu na nowo gry i nowej paczki narazie działa juz normalnie, więc można zamknąć temat, choć dalej nie wiem jaka była przyczyna.
Recommended Posts