tommacpt2 Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Gra wiesza się w momencie uruchamiania bitwy, problem nie pojawia się w trybie bezpiecznym Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted April 24, 2023 Administrator Posted April 24, 2023 Zainstalowałem te same mody i wszystko mi śmiga dobrze. Sprawdz pliki klienta gry, upewnij się że antywir nie miesza, i że instalacja modów i granie w gre jest na końcie admina. Quote
tommacpt2 Posted April 24, 2023 Author Posted April 24, 2023 Nic nie zmieniałem w ustawieniach kompa, po uruchomieniu gry pojawił się ekran jak po zainstalowaniu nowej wersji gry. Jak mam sprawdzić pliki klienta gry? Nigdy tego nie robiłem. Quote
Administrator Aslain Posted April 24, 2023 Administrator Posted April 24, 2023 Komp ma różne programy, które często same się aktualizują, np. antywirusowe, i potem w wyniku fałszywie-dodatnich wyników skanowania mogą powodować problemy z niewinnymi aplikacjami jak instalator. W launcherze gry można sprawdzić pliku, w menu z opcjami. Quote
Recommended Posts