BajaKonin Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 Witam Mam taki problem, wróciłem do domu, odpaliłem pobieranie WoT i po aktualizacji zaktualizowałem też mody ale nie wykrywa mi klienta, nie wiem czym to jest spowodowane... Nie robiłem jeszcze ponownej instalacji WoT Da radę jakoś pomóc ? Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted May 3, 2023 Administrator Posted May 3, 2023 Musisz sprawdzic gdzie masz zainstalowana gre, i tam zainstalowac modpack. Sprawdzic mozesz w launcherze gry wybierajac tam opcje Pokaz folder. Quote
BajaKonin Posted May 3, 2023 Author Posted May 3, 2023 Mody instalują się do prawidłowego folderu, ale podczas uruchamiania gry mody się nie uruchamiają, i przy wszelkich próbach ponownych instalacji modpack jest ten sam komunikat mimo że mody są w folderze Quote
Administrator Aslain Posted May 3, 2023 Administrator Posted May 3, 2023 Upewnij się, ten problem jest w 99% błędem użytkownika 🙂 Często ktoś ma gre zainstalowaną w kilku miejscach i instaluje do nie tego skąd jest uruchamiana. Quote
Recommended Posts