toman Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Siemka! Może to nie problem moda ale jest. Nie mogłem strzelać ani puszczać torped tylko wyskakiwało na czacie tak jak bym pingował mapę. Czy to jakiś problem moda czy ktoś mnie hakował? Quote
Administrator Aslain Posted May 4, 2023 Administrator Posted May 4, 2023 Pierwsze słysze, możesz załączyć logi i potwórkę? Jak często się to dzieje i w jakich bitwach na jakich okrętach? Jaki typ grafiki, pełny ekran, czy w okienku? Quote
toman Posted May 4, 2023 Author Posted May 4, 2023 Już coś niecoś wiem nie tylko mi się to dzieje i to raczej błąd WG. Podobno wystarczy pignąć na mini mapie i jest ok. Jak znowu mi się to stanie to podeślę wszystko. A gier nie nagrywam ale ostatnia chyba zawsze jest. Bitwa była na kooperacji [zadania se robiłem] tryb okienkowy a okręt VIII panameryka. Chyba to drugi raz mi się zdarzyło. Jak się powtórzy to dam znać. Na razie brachu i dzięki za zainteresowanie. Quote
Administrator Aslain Posted May 4, 2023 Administrator Posted May 4, 2023 Ok, calkiem możliwe że to jakiś błąd. Jakby coś to pisz tu i załącz pliki. Quote
Recommended Posts