Jump to content

problem z drzewem technologicznym

Recommended Posts

Posted (edited)

Wchodząc w drzewo technologiczne nie wyskakują mi żadne informacje o czołgu najeżdżając na niego. Wszedłem do gry bez modów i najeżdżając na czołg pokazywały mi się informacje, ale wygląda to teraz inaczej niż zawsze, myślałem że zmienili to w updacie, ale porównałem z jakimś filmikiem na youtubie sprzed roku i wygląda to tak samo jak na nim, czyli pewnie xvm to modyfikuje? Wolałbym mieć po staremu te informacje bo najeżdżając na czołg widziałem od razu jakie role mają załoganci, a teraz tylko pokazuje ilu ich jest w prawym górnym rogu. Dam jeszcze film porównujący wota z modami i bez dla najlepszego wytłumaczenia. 

Zauważyłem teraz w garażu, że powinno w drzewku to wyglądać tak jak to wygląda gdy najeżdzam na czołg w garażu z modami.

image.thumb.jpeg.fd611c41756a65f1bee5c20ce0bfd65f.jpeg

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by Heartlesss
  • Administrator
Posted

Jeśli chodzi o brak dymku z informacjami po najechaniu na czołg w drzewku badań, to zgłoszę ten błąd do XVM. Możliwe że ten błąd rzutuje też na dymki w innym miejscach interfejsu gry.

• Administrator
Posted

Czasami zglaszanie im problemów przynosi skutki 🙂Przyczyniłeś się do tego, bo nikt inny nie zgłosił mi tego błędu wcześniej 🙂