Heartlesss Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 (edited) Wchodząc w drzewo technologiczne nie wyskakują mi żadne informacje o czołgu najeżdżając na niego. Wszedłem do gry bez modów i najeżdżając na czołg pokazywały mi się informacje, ale wygląda to teraz inaczej niż zawsze, myślałem że zmienili to w updacie, ale porównałem z jakimś filmikiem na youtubie sprzed roku i wygląda to tak samo jak na nim, czyli pewnie xvm to modyfikuje? Wolałbym mieć po staremu te informacje bo najeżdżając na czołg widziałem od razu jakie role mają załoganci, a teraz tylko pokazuje ilu ich jest w prawym górnym rogu. Dam jeszcze film porównujący wota z modami i bez dla najlepszego wytłumaczenia. Zauważyłem teraz w garażu, że powinno w drzewku to wyglądać tak jak to wygląda gdy najeżdzam na czołg w garażu z modami. Aslains_WoT_Logs.zip Edited May 4, 2023 by Heartlesss Quote
Administrator Aslain Posted May 5, 2023 Administrator Posted May 5, 2023 Jeśli chodzi o brak dymku z informacjami po najechaniu na czołg w drzewku badań, to zgłoszę ten błąd do XVM. Możliwe że ten błąd rzutuje też na dymki w innym miejscach interfejsu gry. Quote
Administrator Aslain Posted May 6, 2023 Administrator Posted May 6, 2023 Czasami zglaszanie im problemów przynosi skutki 🙂Przyczyniłeś się do tego, bo nikt inny nie zgłosił mi tego błędu wcześniej 🙂 Quote
Recommended Posts