Benosik Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 1. nie zaznaczałem, żadnych modów modyfikujących dany panel. 2. pojawia się zawsze z tym problem jeśli zainstaluję cokolwiek z paczki 3. brak reakcji na zmiany wprowadzane poprzez ustawienia w wocie podczas bitwy Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 9, 2023 Administrator Posted July 9, 2023 Wszystko wygląda dobrze a zainstalowałem te same mody co masz w logach. W opcjach gry mogę zmieniać ustawienia tego panelu który pokazałeś na screenie. Czego nie umiesz w nim ustawić a co dostajesz w zamian? Quote
Benosik Posted July 9, 2023 Author Posted July 9, 2023 Chcę aby panel wyglądał standardowo jak domyślnie w grze czyli mniej wiecej tak i dlatego w paczce przy instalacji nie modyfikuję tego panelu. Ale po zainstalowaniu modów pasek się zmienia na taki wygląd jaki wysłałem wyżej w wiadomości. I ten zmieniony panel nie reaguje na zmiany w ustawieniach gry, reaguje tylko jak się go wyłączy w ustawieniach to też znika z ekranu. Quote
Administrator Aslain Posted July 9, 2023 Administrator Posted July 9, 2023 U mnie taki problem nie wystepuje a instaluje te same mody z paczki, więc nie wiem czemu nie gra nie reaguje na te ustawienia ale nie ma to związku z modami które wybrałeś w modpacku. Upewnij się jeszcze, sprawdz w trybie bezpiecznym jak to wygląda. Pokaż mi screenshoty jakie opcje wybraleś w grze dla tego panelu na górze, dla weryfikacji. Quote
Benosik Posted July 9, 2023 Author Posted July 9, 2023 (edited) tak mam ustawione w grze a tak mam to w grze w trybie bezpiecznym Chyba reinstal gry co? Bo to ewidentnie coś się w grze zepsuło. Edited July 9, 2023 by Benosik Quote
Administrator Solution Aslain Posted July 9, 2023 Administrator Solution Posted July 9, 2023 Można spróbować jak masz czas. Pamiętaj że jest jeszcze jedno ustawienie w innym miejscu: Quote
Benosik Posted July 9, 2023 Author Posted July 9, 2023 No właśnie przeinstalowałem wota, i odpaliłem bez instalacji modów, ale było tak samo. Opcja, którą wysłałeś z ustawień była odznaczona( nie zauważyłem jej 😄 ). Zaznaczyłem i już działa. Jeszcze sprawdzę z modami ( ale pewnie będzie działać ) i z edytuję post jeśli wszystko będzie cykać 🙂 Quote
Administrator Aslain Posted July 9, 2023 Administrator Posted July 9, 2023 Mam nadzieje że pomoże 🙂 Quote
Recommended Posts