Benosik Posted July 7 Share Posted July 7 1. nie zaznaczałem, żadnych modów modyfikujących dany panel. 2. pojawia się zawsze z tym problem jeśli zainstaluję cokolwiek z paczki 3. brak reakcji na zmiany wprowadzane poprzez ustawienia w wocie podczas bitwy Aslains_WoT_Logs.zip Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted July 9 Administrator Share Posted July 9 Wszystko wygląda dobrze a zainstalowałem te same mody co masz w logach. W opcjach gry mogę zmieniać ustawienia tego panelu który pokazałeś na screenie. Czego nie umiesz w nim ustawić a co dostajesz w zamian? Quote Link to comment
Benosik Posted July 9 Author Share Posted July 9 Chcę aby panel wyglądał standardowo jak domyślnie w grze czyli mniej wiecej tak i dlatego w paczce przy instalacji nie modyfikuję tego panelu. Ale po zainstalowaniu modów pasek się zmienia na taki wygląd jaki wysłałem wyżej w wiadomości. I ten zmieniony panel nie reaguje na zmiany w ustawieniach gry, reaguje tylko jak się go wyłączy w ustawieniach to też znika z ekranu. Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted July 9 Administrator Share Posted July 9 U mnie taki problem nie wystepuje a instaluje te same mody z paczki, więc nie wiem czemu nie gra nie reaguje na te ustawienia ale nie ma to związku z modami które wybrałeś w modpacku. Upewnij się jeszcze, sprawdz w trybie bezpiecznym jak to wygląda. Pokaż mi screenshoty jakie opcje wybraleś w grze dla tego panelu na górze, dla weryfikacji. Quote Link to comment
Benosik Posted July 9 Author Share Posted July 9 (edited) tak mam ustawione w grze a tak mam to w grze w trybie bezpiecznym Chyba reinstal gry co? Bo to ewidentnie coś się w grze zepsuło. Edited July 9 by Benosik Quote Link to comment
Administrator Solution Aslain Posted July 9 Administrator Solution Share Posted July 9 Można spróbować jak masz czas. Pamiętaj że jest jeszcze jedno ustawienie w innym miejscu: Quote Link to comment
Benosik Posted July 9 Author Share Posted July 9 No właśnie przeinstalowałem wota, i odpaliłem bez instalacji modów, ale było tak samo. Opcja, którą wysłałeś z ustawień była odznaczona( nie zauważyłem jej 😄 ). Zaznaczyłem i już działa. Jeszcze sprawdzę z modami ( ale pewnie będzie działać ) i z edytuję post jeśli wszystko będzie cykać 🙂 Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted July 9 Administrator Share Posted July 9 Mam nadzieje że pomoże 🙂 Quote Link to comment
Benosik Posted July 9 Author Share Posted July 9 Wszystko działa, dziękuję za pomoc 😄 1 Quote Link to comment
Recommended Posts