mlodyoficer Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Mam w tym samym folderze world of tank i tam jest aslain za wszystkie mody się instalują a celownik żaden tylko ten mam zawsze a chce żeby było wypełnienie tekstur na czołgu po najechaniu lub armored warfare Quote
mlodyoficer Posted July 8, 2023 Author Posted July 8, 2023 Mam w tym samym folderze world of tank i tam jest aslain za wszystkie mody się instalują a celownik żaden tylko ten mam zawsze a chce żeby było wypełnienie tekstur na czołgu po najechaniu lub armored warfare Quote
Administrator Aslain Posted July 9, 2023 Administrator Posted July 9, 2023 Załącz logi, info w linku z podpisu posta. Wybrałeś dobrą lokację z grą w instalatorze modpacka? Nie rozumiem co masz na myśli jeśli chodzi o wypełnienie tekstur na czołgu, jakiś mod? Quote
mlodyoficer Posted July 22, 2023 Author Posted July 22, 2023 Nie ma tej ikonki pocisku przy celowniku tylko takie coś jest Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 22, 2023 Administrator Posted July 22, 2023 Nie wiem o czym mówisz, pokaż jakiś obrazek z tym, i zaznacz na nim to co brakuje w nowej wersji. Quote
Recommended Posts