PSZ1971 Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 mod pokazujcy ikony zniszczonych pojazdow na mini mapie nie dziala .probowalem w sekcji xvm i bez xvm Quote
Administrator Aslain Posted July 15, 2023 Administrator Posted July 15, 2023 Załącz logi i screenshot. Quote
PSZ1971 Posted July 15, 2023 Author Posted July 15, 2023 Aslains_WoT_Logs.zip obecnie mam zaznaczone ikony zniszczonych pojazdow bez xvm Quote
Administrator Aslain Posted July 15, 2023 Administrator Posted July 15, 2023 Na screenshotach widzę markery zniszczonych pojazdów na minimapce. Z tego co widzę po ich stylu należą do moda OldSkoola. Zainstalowałem te same mody jak w logach i działa ok, jak na screenach, przeinstalowalem z włączonymi markerami zniszczonych pojazdów od XVM i wyłączyłem Oldskoolowe, i też widzę markery. W logach masz jakieś dziwne błędy, ale nie wiem czemu. Instalowałeś i grałeś jako admin? Nie wiem czy to ma znaczenie ale zauważyłem że używasz moda od Overwolfa, OW często powodał w przeszłości błędy w grze i modach. Quote
Recommended Posts