PSZ1971 Posted July 15 Share Posted July 15 mod pokazujcy ikony zniszczonych pojazdow na mini mapie nie dziala .probowalem w sekcji xvm i bez xvm Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted July 15 Administrator Share Posted July 15 Załącz logi i screenshot. Quote Link to comment
PSZ1971 Posted July 15 Author Share Posted July 15 Aslains_WoT_Logs.zip obecnie mam zaznaczone ikony zniszczonych pojazdow bez xvm Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted July 15 Administrator Share Posted July 15 Na screenshotach widzę markery zniszczonych pojazdów na minimapce. Z tego co widzę po ich stylu należą do moda OldSkoola. Zainstalowałem te same mody jak w logach i działa ok, jak na screenach, przeinstalowalem z włączonymi markerami zniszczonych pojazdów od XVM i wyłączyłem Oldskoolowe, i też widzę markery. W logach masz jakieś dziwne błędy, ale nie wiem czemu. Instalowałeś i grałeś jako admin? Nie wiem czy to ma znaczenie ale zauważyłem że używasz moda od Overwolfa, OW często powodał w przeszłości błędy w grze i modach. Quote Link to comment
Recommended Posts