Hipek Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Cześć, wróciłem wczoraj do gry w WoT po paru miesiącach i jak zawsze zainstalowałem Twoje mody. Niestety, nie wszystkie zainstalowane mody działają - głównie nie działają staty XVM, nie koloruje nicków graczy, brakuje także statystyk dotyczących trafień przeciwnika (mod, który można przesuwać myszką), brakuje także obliczania winratio dla drużyn, co zapewne ma związek z niedziałającymi statystykami. Do tego podczas ładowania bitwy, nazwy czołgów w drużynie przeciwnej są odbite lustrzanie. W powiadomienia w kliencie, zarówno Aslain jak i XVM niby się ładują. W załączniku przesyłam pliki. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 15, 2023 Administrator Posted July 15, 2023 Czy aktywowałeś XVM w swoim profilu na stronie XVM? Quote
Hipek Posted July 15, 2023 Author Posted July 15, 2023 Oczywiście, nawet kilka razy. Reinstalowałem mody i wczoraj i dzisiaj, ale niestety nadal nie działają te same mody. Inne, jak np. 6 zmysł, czy PMOD działają bez zarzutu. Quote
Administrator Solution Aslain Posted July 15, 2023 Administrator Solution Posted July 15, 2023 No ale z tego co piszesz to nie dzialają usługi XVM, proponuje dodatkowo zresetować tokeny również na stronie xvm. Generalnie problem jest lokalny, więc musisz go rozwiązać lokalnie 🙂 1 Quote
Hipek Posted July 16, 2023 Author Posted July 16, 2023 Zresetowałem token. Zauważyłem też, że grałem w trybie rozgrzewki. Po resecie tokena i wyjściu do bitew standardowych wszystko działa. Dzięki za pomoc! 1 Quote
Recommended Posts