Jump to content

Recommended Posts

Posted

HEJ

uzywam twoego modpack bo jest nalepszy od .... zawsze ale

pewne sugestie fajnie ze starasz sie dodac wiele modow ale masz calkowicie w pizde kategorie 

teraz zmienaim jedno ustawienie za 20 lub 40 linijek do dolu cos mio to zmieni bo .. xd do dIABLA JA WIEM ZE JESTEM DZIS W NASTROJU NIEPRZYSIADALNYM ALE XD.

stary uzywam twojego mdpack bo ma to co potrzebuje ale jak by np solo mial to co potrzeebuje odrazu bym go wzial bo U CIEBIE OPCJE KTORE ZMIENIAJA TO SAMO SA ROZJEBANE PO CALYM GUI wtf ????? ja ci moge napisac program w c lub c++ kyoty ci to9 bedzie umozliwial zmiany bez duzego bla bla bla  ale jestem zniesmaczony 4 czy 5 lat i dalej to sao jpd

• Administrator
Posted

Messy no właśnie - ciężko się czyta, bo nie używasz interpunkcji, i jest to jakiś ciąg myślowy, który chyba wyrzuciłeś w przypływie emocji, ale ok....

Zgadzam się, w niektórych przypadkach tak właśnie jest. Dzieje/stało się tak z kilku powodów. Po pierwsze jest rozdział na XVM i resztę, więc mody moga się dublować pomiędzy tymi sekcjami, ale dzieje się tak z powodów technicznych. Po drugie, niektóre mody ciężko sklasyfikować, bo pasują do różnych kategorii, i gdzie bym ich nie dał, to mogą odstawać na pierwszy rzut oka. Po trzecie, z powodów które właśnie wymieniłem, ale też nie tylko, niektóre mody nie są kompatybilne między sobą, więc musiałem je umieścić w taki drzewkach aby nie pozwalały na niekompatybilne wybory. Po czwarte, nikt nie zapropopnował jeszcze "lepszych"/konkretnych zmian (typu daj to tam, a to tutaj), tylko są ew. narzekania jak Twoje.

Solo... heh no właśnie, to minimalistyczny modpack, i właśnie kluczem jest "gdyby miał", a jakby babcia miała wąsy to.... Modów mam dużo, aby każdy był zadowolony, to co Ciebie zadawala, innych niekoniecznie i chcą inne mody w paczce, dlatego jest duży wybór, a taka mnogość modów nie jest łatwa do ogarnięcia... Modpack jak Solo jest dzienninie łatwo ogarnąć, bo ma wręcz po jednym modzie, wręcz wymuszą korzystanie z danych rozwiązań i modów, niekoniecznie dobrych i właściwych.