Kris_Poland Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Posiadam skrypt ktory archiwizuje mi pod Windowsem aslaina dziś, sie przyjrzałem zawartości, okazuje sie ze zestaw paczek sie nie samooczyszcza, nie usuwa starszych wersji modów ale tez rośnie, mamy kilka kolejnych wersji danego moda w danej kategrori Quote
Administrator Aslain Posted September 23, 2023 Administrator Posted September 23, 2023 Tak jest, niestety przez użytkowników musi tak zostać, kiedyś miałem opcję w modpacku która po zaznaczeniu czyściła ten folder, ale była nadużywana i serwer obciążało. Quote
Kris_Poland Posted September 23, 2023 Author Posted September 23, 2023 1 hour ago, Aslain said: Tak jest, niestety przez użytkowników musi tak zostać, kiedyś miałem opcję w modpacku która po zaznaczeniu czyściła ten folder, ale była nadużywana i serwer obciążało. trudno, rozumiem sytuację, ew opcją było by stworzenie instalatora poprzez login i hasło i stworzenie opcji porządkowej co ms ograniczając pule użytkowników na dany dzień, pory dnia, więcej zabawy, btw mi wciąż nie sprawdza modpack czy jest nowsza wersja, czy muszę cos konfigurować ? Quote
Recommended Posts