Daro_82_ Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Dzień Dobry. Chciałem zainstalować mody Asslaina, ściągam plik odpalam na kompie ale nie mogę wybrać żadnego moda. Nie ma tych kwadracików w których zaznacza się dany mod. Czy jesteście mi w stanie jakoś pomóc? Pozdrawiam darek Quote
Administrator Aslain Posted September 23, 2023 Administrator Posted September 23, 2023 Witaj, Pokaż to na screenshocie może? Jeśli używasz skalowanie pulpitu windowsa ustaw na 100% na razie. Po za tym odpalaj instalator jako admin i sprawdz czy jakis antywirus nie przyblokował coś. Quote
Daro_82_ Posted September 23, 2023 Author Posted September 23, 2023 takie coś mi się pojawia oczywiście zaznaczam okienko z podglądem modów Quote
Administrator Aslain Posted September 24, 2023 Administrator Posted September 24, 2023 Na zalaczonych screenach wszystko ok, kliknij na guzik Dalej kilka razy i tam masz wybór modów do zaptaszkowania. Quote
Daro_82_ Posted September 24, 2023 Author Posted September 24, 2023 Cześć, miał ktoś taki przypadek, że nie można wybrać moda, w poprzednim okienku zaznaczyłem tą opcję pokaż mody w okienku..... Quote
Administrator Aslain Posted September 24, 2023 Administrator Posted September 24, 2023 Wyjaśniłem Ci już, nacisnij dalej, dalej, i wybierz swoje mody, guzik do pokazywania podglądów modów służy tylko do otwierania dodatkowego okna podglądu. Pisz w temacie który wcześniej utworzyłęś, więc połącze te posty. Quote
Recommended Posts