_koonanreal Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 (edited) witam podczas gry gdy chce wybrac zestaw naprawczy po wcisnieciu Ctrl + klik na zestaw - kursor myszy ucieka na srodek ekranu. Aslains_WoT_Logs.zip Edited September 24, 2023 by _koonanreal Quote
Administrator Aslain Posted September 25, 2023 Administrator Posted September 25, 2023 W logach nie znalazłem jakichś poważnych błędów. Zainstalowałem więc te same mody aby spróbować, nigdy nie używałem minimapki w centrum ale pewnie ta opcja to powoduje, i prawdopodobnie tak jest od zawsze? Napisz, bo sam nie wiem. Taki widać ma być, kursor ucieka do środka, i musisz go przesunąć na naprawiany element. Quote
_koonanreal Posted September 25, 2023 Author Posted September 25, 2023 (edited) Od zawsze używam minimapki na środku po wciśnięciu ctrl... do teraz tego problemu nie było, a kursor zostawał nie przesuniety. Natomiast usunalem w jednej z instalacji tego moda. Nie pomogło. Dalej uciekał na środek pomimo ze moda z mapką całkowicie usunalem Edited September 25, 2023 by _koonanreal Quote
Administrator Aslain Posted September 25, 2023 Administrator Posted September 25, 2023 Na czystej grze bez modów też tak się zachowuje kursor, więc to normalne. Możesz pisać do WG ewentualnie, jak uważasz że kiedyś tak nie było, mi wydaje się że tak było zawsze. Możliwe też że nie zrozumiałem problemu, jeśli tak uważasz, to nagraj film na którym widać problem, i daj do niego linka. Quote
_koonanreal Posted September 25, 2023 Author Posted September 25, 2023 Mój problem wcześniej się nie pojawiał... precyzując problem - w momencie kiedy np zdejmą mi gąskę to ja najseksowniejszych ją poprzez naciśnięcie ctrl plus klik myszka na zestaw naprawczy... potem na naprawienie gąski... kiedyś kursor zostawał w miejscu wybrania materiału eksploatacyjnego... teraz ucieka na środek co znacznie opóźnia mi naprawę gąski. Quote
Administrator Aslain Posted September 25, 2023 Administrator Posted September 25, 2023 Przydalby sie film, ale sprawdz czy bez modów też tak masz. Quote
Administrator Aslain Posted September 26, 2023 Administrator Posted September 26, 2023 Ok, i sprawdziles bez modow jest to samo? tak zachowuje sie gra w 1.22. Quote
_koonanreal Posted September 26, 2023 Author Posted September 26, 2023 (edited) tak. bez modów jest to samo. (wyczysczony res mods) - chyba ze to za mało... już napisałem do wg... czekam na odpowiedz Edited September 26, 2023 by _koonanreal Quote
_koonanreal Posted October 10, 2023 Author Posted October 10, 2023 Wg niestety odbiło piłeczkę. Tatrzańska że problem jest tylko u mnie. Natomiast okazuje się że nie tylko. Jest może jakiś skrypt który temat zalatwi? Jakiś mod? Quote
Administrator Aslain Posted October 10, 2023 Administrator Posted October 10, 2023 Nie, nie znam takiego moda, może w nowej aktualizacji gry, jak już zniknie aktualny event itp, wszystko wróci do normy. Quote
Recommended Posts