Jump to content

Kłopoty z ikonami licznika 6-go zmysłu.

Go to solution Solved by Aslain,

Recommended Posts

Posted

W obecnej wersji przy wybraniu ikony 6 zmysłu ?żółta żarówka" pojawia się Arnold przy wykryciu, też tak macie?

• Administrator
Posted

Bo do moda Timera 6-zmyslu autor dodal ikonki, musisz w menu w garazu od tego moda wylaczyc to, albo w nim wybrac ikonke a w modpacku ikonke odznaczyc.

Posted
11 minut temu, Aslain napisał(a):

Bo do moda Timera 6-zmyslu autor dodal ikonki, musisz w menu w garazu od tego moda wylaczyc to, albo w nim wybrac ikonke a w modpacku ikonke odznaczyc.

Dziękuję za pomoc

Posted

v.1.22.1.0_04. Cokolwiek bym nie robił, cyfrowy licznik 6-go zmysłu  zawsze włącza mi się z irytującą ikoną Arnolda. Jak się go pozbyć i zostawić tylko odliczanie sekund, jak było poprzednio, (tak jak pokazuje podgląd)?

Posted

Modyfikacje garażu, podświetlenie wybranego czołgu - zielona ramka. Mody 6-tego zmysłu -  licznik 6 zmysłu, statyczne, ikona domyślna z WOT. Statyczne - lewa pozycja. to wszystko.

Posted

odpowiem Ci bo, admin ma jakieś zaszyfrowane podpowiedzi i dużo ludzi nie rozumie jak to naprawić 🙂  przy instalacji odznacz 6 zmysł i zaznacz tylko obrazek który Cię interesuje i dźwięk, ewentualnie tylko dźwięk jeśli tylko ta opcja Cię interesuje 🙂 

Dodaje screena jak u mnie to wygląda i nie mam tego terminatora tylko oczko 🙂 

screen.jpg

• Administrator
  • Solution
Posted

Nie w modpacku, w garażu w grze 🙂 Licznik zmyslu ma swoje menu w garazu na dole po prawej, i tam wylaczasz, ustawiasz itd.

image.png.41ea5d9f3230b737444e77ae3feb680f.png

image.thumb.png.475e501e9eb8a0bb82adbc79da96514b.png

Sorry że angielskie screenie, ale akurat miałem tak włączone, no i tam sobie ustawcie, albo wybierzcie ikonke z tego menu champiego, wtedy w modpacku ikonkę odznaczcie, albo tutaj odznaczcie na powyższym screenie Show image.

Posted
23 godziny temu, Aslain napisał(a):

Pokaż jak masz ustawiony mod w menu garażu.

Już ogarnąłem, wyłączyłem podczas instalacji moda. Dzięki za chęci 👍