BGT Posted October 21, 2023 Posted October 21, 2023 Ikona jest brak licznika małego z 12 sekundami(zawsze był obok celownika) 4 minuty temu, BGT napisał(a): Ikona jest brak licznika małego z 12 sekundami(zawsze był obok celownika) KASOWANIE pliku z appdata local nic nie daje Quote
Administrator Aslain Posted October 21, 2023 Administrator Posted October 21, 2023 Pokaz jak to mialo wygladac kiedys oraz zalacz aktualne logi. Jesli używasz moda od Champi, to pokaz screena z jego menu w garazu, jak go ustawiles. Quote
BGT Posted October 21, 2023 Author Posted October 21, 2023 w zał 2 zdj na celowniku jest mini oczko z czasem dodatkowo jest dziwne opóznienie na 6 zmyśle Aslains_WoT_Logs.zip Quote
BGT Posted October 21, 2023 Author Posted October 21, 2023 dorzucam json z sst, nie wiem jakie ustawić w nim x lub y zeby był na srodku. może znowu jest problem ze sie pokazuje gdzieś za mapą itp sixthSenseTimer.json 1 Quote
Administrator Aslain Posted October 21, 2023 Administrator Posted October 21, 2023 Błąd w konfigu, usuń hasha # z linii "fontColor": "#FFFFFF", i zobacz ponownie. Instalowales mod z instalatora od Champiego czy tam jego zipa, czy tylko z mojego modpacka? Quote
BGT Posted October 21, 2023 Author Posted October 21, 2023 13 minut temu, Aslain napisał(a): Błąd w konfigu, usuń hasha # z linii "fontColor": "#FFFFFF", i zobacz ponownie. Instalowales mod z instalatora od Champiego czy tam jego zipa, czy tylko z mojego modpacka? cały czas z twojego modpacka Quote
Administrator Aslain Posted October 21, 2023 Administrator Posted October 21, 2023 Autor moda robi poprawke ktora usunie ten hash wszystkim userom tego moda, ja w modpacku tez mam patcher tego bledu, dziwne ze Ci nie usunął to instalator. No dobra, czy po usunieciu # widzisz licznik? Ten konfig masz z appdata prawda? Quote
BGT Posted October 21, 2023 Author Posted October 21, 2023 uruchamiam grę na nowo zaraz ci powiem czy działa, tak z appdata Quote
BGT Posted October 21, 2023 Author Posted October 21, 2023 jest postęp pokazało sie ale ani nie mogę tego chwycić bo zaraz znika. całkiem i już nie liczy czasu ikonki takiej obok tego nie pokazuje ale chociaż pojawiła sie liczba Quote
Administrator Aslain Posted October 21, 2023 Administrator Posted October 21, 2023 Musialbys wybrac inna pozycje dla ikonki 6-zmyslu w modpacku, albo wybrac te ikonke w modzie champiego i odznaczyc ikonke w liscie modow instalatora. Champi chyba dodal ją tez.. Quote
BGT Posted October 22, 2023 Author Posted October 22, 2023 odznaczyłem w modpacku i zaznacze w grze zobaczę zaraz Quote
BGT Posted October 22, 2023 Author Posted October 22, 2023 dalej nie jestem w stanie przesunąć tego bo najechanie myszką skutkuje zniknięciem Quote
Recommended Posts