szalakal Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 Dzień dobry. Od jakiegos czasu około miesiąca wyrzuca mnie z gry. Niezależnie od czasu , nie ma jakiegoś systemu w którym momencie ale jest to tylko podczas gry. Nie sądzę aby mógł na to mieć wpływ Modpack bo używam go już od lat i nigdy nic takiego nie występowało. Jedyną zmianą jaką ostatnio przeprowadziłem była aktualizacja sterownika karty graficznej , wszystko ostatnie pozostało bez zmian. Ciekawe że po ponownym odpaleniu gry już więcej nie wyrzuca. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
szalakal Posted October 29, 2023 Author Posted October 29, 2023 ahh , dodam że gra mi się ładuje bardzo długo , przedtem to ja czekałem na resztę graczy a teraz to czasem to ostatniej sekundy a i więcej lagów oraz skoki pingu, W kwestii internetu też nic się nie zmieniło aby powodowało problem Quote
Administrator Aslain Posted October 29, 2023 Administrator Posted October 29, 2023 Jako tako nie widze w logach błędów z modów. Być może powodem jest że serwer XVM od dwóch dni ma jakieś problemy, a on może wpływać na gre w taki sposób, że może spowodować wyrzucanie z bitwy. Quote
szalakal Posted October 29, 2023 Author Posted October 29, 2023 no właśnie spróbowałem czystą grę i też nic moc , szybciej startuje ale wchodzę do bitwy po 15 sec. Coś jest nie tak i nie wiem co już załamuję ręce , tak się nie da grać . Próbowałem przeinstalować i nic... Quote
szalakal Posted November 25, 2023 Author Posted November 25, 2023 po ostatniej aktualizacji WoTa już jest lepiej , musieli coś pochrzanić i akurat mój zestaw komp był nieszczęśliwcem 🙂 Quote
Administrator Aslain Posted November 26, 2023 Administrator Posted November 26, 2023 Usunąłem z modpacka Hitmarkera, który używałeś, być może to też pomogło. Quote
Recommended Posts