Jigsaw Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Witam, mam pewien problem ponieważ grałem w WOTa na innym kompie i teraz zainstalowałem go na innym. Z racji tego, że mam dużo czołgów i na każdym po 2 różne zestawy wyposażenia używałem moda Automatyczny powrót wyposażenia dla użytkowników WOT+ i moje pytanie brzmi jak mogę ze starego kompa przenieść konfigurację tego moda abym nie musiał spędzić kilku godzin na ponowne dodanie wyposażenia do każdego czołgu z osobna. Dodam, że przekopiowałem foldery mods i Aslain itp. z folderu gry na nowy komputer i dalej nie działa.
Administrator Solution Aslain Posted December 15, 2023 Administrator Solution Posted December 15, 2023 Przerzuć sobie też pliki z AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\mods\kurzdor\autoequipmentreturn
Jigsaw Posted December 15, 2023 Author Posted December 15, 2023 Ok, tak zrobiłem i działa wszystko jak należy. Dzięki wielkie i pozdrawiam
Administrator Aslain Posted December 15, 2023 Administrator Posted December 15, 2023 Proszę bardzo 🙂 1
Recommended Posts