tommacpt2 Posted January 15 Posted January 15 Różne czołgi, różne mapy. Ostatnia wywałka 15.01.2024r o godz. 20:52 Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted January 15 Administrator Posted January 15 Od kiedy sie to dzieje i w jakim momencie konkretnie. Quote
tommacpt2 Posted January 16 Author Posted January 16 Dzieje się tak po aktualizacji, tak mi się wydaje. Gra się wywala, pojawia się okno o zebraniu i wysłaniu informacji. Naciskam przycisk "Upload", żeby wysłać, licząc że to rozwiąże problem. Różne mapy, różne czołgi, żadnej reguły nie zaobserwowałem. O godz 17:52 kolejna wywałka, pod koniec bitwy T92 na Prochorowce. Aslains_WoT_Logs.zip Jak mnie wywali i zdążę restartować grę w trybie bezpiecznym jest OK, w trybie z modami nie daje się ponownie odpalić dopóki bitwa nie skończy się Quote
Administrator Aslain Posted January 16 Administrator Posted January 16 Nie umiem powiedzieć z logów, co to powoduje, widzę że masz bardzo dużo błędu "$FieldFont" not found.", czyli jakby gra nie umiała otworzyć swojej domyślnej czcionki. Być może coś na kompie blokuje mody, np. XVMa. Grasz i instalujesz mody na koncie admina? Quote
Recommended Posts