h5k Posted February 3 Posted February 3 Cześć, Dzisiaj co jakiś czas przestawia mi się język interfejsu w kliencie, nie wiem o co chodzi, w ustawieniach mam cały czas polski Quote
Administrator Aslain Posted February 3 Administrator Posted February 3 Moze instalujesz moda ktory zmienia jezy gry, sprawdz liste wybranych modow. Quote
h5k Posted February 3 Author Posted February 3 7 minut temu, Aslain napisał(a): Moze instalujesz moda ktory zmienia jezy gry, sprawdz liste wybranych modow. Tylko że ja nic nie robiłem od wczoraj, nagle ten problem wystąpił Quote
Administrator Aslain Posted February 3 Administrator Posted February 3 No ja nie wiem co tam sie dzieje na twoim kompie 😉 Quote
h5k Posted February 3 Author Posted February 3 3 minuty temu, Aslain napisał(a): No ja nie wiem co tam sie dzieje na twoim kompie 😉 Używam Twojego packa od X lat a dziś mam to 🙂 Quote
Administrator Aslain Posted February 3 Administrator Posted February 3 Wg mnie zainstalowany jest mod zmieniajacy jezyk gry, ale nie ma logow wiec tylko moge zgadywac. Quote
h5k Posted February 3 Author Posted February 3 27 minut temu, Aslain napisał(a): Wg mnie zainstalowany jest mod zmieniajacy jezyk gry, ale nie ma logow wiec tylko moge zgadywac. popatrz tak pół na pół mam 🙂 nie przeszkadza mi to specjalnie jak pisałem ale zastanawiam się dlaczego tak się stało z chwili na chwilę 🙂 a popatrz jeszcze na ten screen Quote
h5k Posted February 3 Author Posted February 3 Coś Aslain jest z Twoim packiem, odinstalowałem i jest OK, broń Boże nie mówię nic złego na temat Twoich modów ale może ktoś będzie miał podobny problem, niestety po odinstalowaniu przepadły logi Quote
h5k Posted February 3 Author Posted February 3 32 minuty temu, h5k napisał(a): Coś Aslain jest z Twoim packiem, odinstalowałem i jest OK, broń Boże nie mówię nic złego na temat Twoich modów ale może ktoś będzie miał podobny problem, niestety po odinstalowaniu przepadły logi Po zainstalowaniu na nowo z domyślnymi ustawieniami jest to samo, pół po polsku pół po angielsku, jakbyś miał jakiś pomysł, daj znać proszę Quote
Administrator Aslain Posted February 3 Administrator Posted February 3 Jak mowilem zainstalowales moda ktory zmienia jezyk, pewnie cos w galezi YK, takze to nie jest nic nie tak, ale po prostu niechciany wybór w paczce 🙂 Jak zalaczysz logi to bym powiedzial, a tak musze zgadywac,\. Quote
h5k Posted February 3 Author Posted February 3 34 minuty temu, Aslain napisał(a): Jak mowilem zainstalowales moda ktory zmienia jezyk, pewnie cos w galezi YK, takze to nie jest nic nie tak, ale po prostu niechciany wybór w paczce 🙂 Jak zalaczysz logi to bym powiedzial, a tak musze zgadywac,\. Podpowiedz gdzie znajdę Twoje logi 2 minuty temu, h5k napisał(a): Podpowiedz gdzie znajdę Twoje logi sorry, przeczytałem post ze zrozumieniem 🙂 Quote
h5k Posted February 3 Author Posted February 3 15 minut temu, h5k napisał(a): Podpowiedz gdzie znajdę Twoje logi sorry, przeczytałem post ze zrozumieniem 🙂 aslain.zip Quote
Administrator Aslain Posted February 3 Administrator Posted February 3 =================[ STATYSTYKI SESJI ]================= YasenKrasen YK: Core [wielojęzyczny] Tła Tło: v1 Graficzne informacje wyniku bitwy [efekt uboczny: zmiana języka gry na angielski] Rozszerzenie tekstowe [efekt uboczny: zmiana języka gry na angielski] kolorowe wiadomości czaszki Resetuj statystyki codziennie o 6 rano Włącz specjalne dodatki [wielojęzyczny] ===========[ OZNAKOWANIE MODPACKA ASLAINA ]=============== To masz wybrane 🙂 Quote
h5k Posted February 3 Author Posted February 3 5 minut temu, Aslain napisał(a): =================[ STATYSTYKI SESJI ]================= YasenKrasen YK: Core [wielojęzyczny] Tła Tło: v1 Graficzne informacje wyniku bitwy [efekt uboczny: zmiana języka gry na angielski] Rozszerzenie tekstowe [efekt uboczny: zmiana języka gry na angielski] kolorowe wiadomości czaszki Resetuj statystyki codziennie o 6 rano Włącz specjalne dodatki [wielojęzyczny] ===========[ OZNAKOWANIE MODPACKA ASLAINA ]=============== To masz wybrane 🙂 Bardzo dziękuję kolego 🙂 Quote
h5k Posted February 3 Author Posted February 3 8 minut temu, h5k napisał(a): Bardzo dziękuję kolego 🙂 14 minut temu, Aslain napisał(a): =================[ STATYSTYKI SESJI ]================= YasenKrasen YK: Core [wielojęzyczny] Tła Tło: v1 Graficzne informacje wyniku bitwy [efekt uboczny: zmiana języka gry na angielski] Rozszerzenie tekstowe [efekt uboczny: zmiana języka gry na angielski] kolorowe wiadomości czaszki Resetuj statystyki codziennie o 6 rano Włącz specjalne dodatki [wielojęzyczny] ===========[ OZNAKOWANIE MODPACKA ASLAINA ]=============== To masz wybrane 🙂 Quote
Recommended Posts