AKwizard Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Witam! O to moje małe problemy: 1.Po zakończeniu instalacji i naciśnięciu 'zakończ' wyskakuje błąd windowsa. 2.Instaluje celownik 'Miecz Domoklesa' i podczas ładowania do bitwy gdy trwa odliczanie na lewej połowie ekranu pokazuje się kółko celownika, po po rozpoczęciu się bitwy celownik jest normalny. 3.Obojętnie jaki hitlog zainstaluje zawsze mam domyślny XVM i tylko jedna linię mimo że zaznaczam żeby było ich 5 ogólną nie pokazuje mi komu i za ile zadałem obrażenia. 4.Podczas instalacji zaznaczam żeby mieć w garażu 2 linie czołgów ale cały czas zostają 3. 5.Instaluję żeby mieć pokazywane flagi innych graczy ale nie ma tego, w XVM mam wszystko ustawione. Dzięki za wszelaką pomoc Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted May 20, 2015 Administrator Posted May 20, 2015 Zalacz logi, i screenshot z bledem windowsa. Quote
AKwizard Posted May 20, 2015 Author Posted May 20, 2015 Mam nadzieję że dobre rzeczy załączam 1.bmp 2.bmp _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted May 21, 2015 Administrator Posted May 21, 2015 Sprawdzam, ten blad to nic z nim nie zrobie, to nie wina modpacka, tylko komputera na ktorym jest uruchamiana aplikacja instalatora. Co moze byc przyczyna nie wiem, mozliwosci sa praktycznie nieskonczone. Quote
AKwizard Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Ok rozumiem, a co do reszty??? Dlaczego część modów jest a części nie ma??? Quote
Administrator Aslain Posted May 21, 2015 Administrator Posted May 21, 2015 Instalator nie dokonczyl zmian ktore wybrales bo sie zawiesil. Popsul mody lub konfig xvm. Quote
Recommended Posts