franektankista Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Wiem, że istnieje mod który samoczynnie uruchamia zwykłą gaśnicę. Cz jest możliwość umieszczenia go w paczce? Pozdrawiam - Darek 1 Quote
Administrator Aslain Posted May 21, 2015 Administrator Posted May 21, 2015 Nie lepiej jezdzic z automatyczna gasnica z gry? Ja tak robie. Polecam. Quote
Administrator Aslain Posted May 22, 2015 Administrator Posted May 22, 2015 No ale nie zapalaja Ci czolgu co bitwe? :) No chyba ze, ale automatyczna gasnica ma tez fajny bonus na sobie, dzieki ktoremy szansa na pozar jest mniejsza. Quote
acti12 Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Aslain ile razy dziennie zapala ci się tank gaśnica to tylko zabezpieczenie a lepiej tracić 3k niz 20k a jak kupisz 1000 gaśnic po przecenie to robisz biznes życia w grze :) Quote
woj2012 Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Akurat tutaj zgodzę się z Aslainem... Oczywiście #Januszebiznesu nie, no ale cóż. Auto gaśnica jest droższa, bo umożliwia gaszenie od razu. (idea). WG też ludzie, dajcie im zrobić ;) Albo grajcie normalnie i zaróbcie :P Quote
Administrator Aslain Posted May 30, 2015 Administrator Posted May 30, 2015 Nie wiem jakimi pojazdami niektorzy graja, ale podpalany to ja jestem tak rzadko ze nie pamietam co to, a na wszelki wypadek mam gasnice automatyczna, ktora jest zuzywana moze raz na 20 bitew - da sie przezyc, to nie majatek, polecam je kupic jak sa w promocji 50%.... Quote
acti12 Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 a ja polecam zwykłą gaśnicę i mod fire extinguisher i taki mały rym na koniec tu złotówka tam złotówka i się zbierze cała stówka :) 1 Quote
Administrator Aslain Posted May 30, 2015 Administrator Posted May 30, 2015 No kazdy jak woli :) Ale do paczki dodac nie moge Quote
Monte01 Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Wystarczy poznać trochę mechanikę gry (można gasić czołg bez gaśnicy - choć już nie wszędzie bo WG ze względu na ocieplanie klimatu trochę wody odciąga), dodatkowo na gaszenie ma wpływ wentylacja, BiA oraz racje bojowe - im wyższy poziom wyszkolenia załogi (%) tym załoga szybciej gasi czołg dodatkowo przyśpiesza to jeszcze perek Gaszenie pożaru a najlepsze wyniki daje Czyścioch (-25% do pożaru) w połączeniu z Automatem gaśniczym (-10%) i tak na IS-3 gdzie jest 12% na podpalenie można uzyskać 7.8% na podpalenie czyli bardzo bardzo rzadko i jest to bardziej opłacalne niż używanie zautomatyzowanej zwykłej gaśnicy szczególnie jak Automaty gaśnicze dostaje się za eventy/misje lub kupuje na przecenie. Quote
Recommended Posts