Pyotrek Posted February 21 Posted February 21 (edited) Dzień dobry Od pewnego czasu mam problem z zamykającym się klientem gry, problem występuje tylko na bitwach losowych, nie występuje na Lini Frontu. Który mod może powodować takie problemy? Archiver_Logs.rar Edited February 21 by Pyotrek Quote
Administrator Aslain Posted February 21 Administrator Posted February 21 Napisz coś więcej, w którym momencie gra się zawiesza konkretnie? W python.log widzę dość dużo błędów, i chyba związanych z XVM, ale nic więcej nie umiem powiedzieć. Może spróbuj bez niektórych opcji w XVM, np. usuń to: Pokolorowane ikonki klas pojazdów na panelu wyników styl markerów: podstawowy + numeryczny pod alt Dokładny Wskaźnik Uszkodzeń DWU: Wyświetlaj wskaźnik trafień przez 12 sekund Pokoloruj czat bitwy Skórki z trafieniami kiedyś powodowały zawieszki jeśli w bitwie spotykano jakiś konkretny czołg, ale myślę że to zostało naprawione: Skórki czołgów ze strefami trafień Esther (zawsze widoczne) Quote
Decklen Posted February 23 Posted February 23 Ja mam inaczej a dokładnie na odwrót . W bitwach losowych mnie nic nie wywala ale natomiast jak kliknę wejście do bitwy w trybie Lini frontu od razu wywałka do pulpitu. Quote
Administrator Aslain Posted February 23 Administrator Posted February 23 10 minutes ago, Decklen said: Ja mam inaczej a dokładnie na odwrót . W bitwach losowych mnie nic nie wywala ale natomiast jak kliknę wejście do bitwy w trybie Lini frontu od razu wywałka do pulpitu. W Linie frontu lepiej grac bez modow jak takie kwiatki są. Na takie tymczasowe tryby bitew, nie kazdy mod jest dostosowywany przez twórców modów. Quote
Recommended Posts