Pyotrek Posted March 2 Posted March 2 Dzień dobry Czy jest możliwość podawania w opisie dodanych modów kategorii w której zostały dodane? Ewentualnie ponumerowanie kategorii i podawanie takiej informacji liczbowo. Szukam modu Znacznik odległości, przejrzałem wszystkie kategorie i nie mogę znaleźć. Quote
Administrator Aslain Posted March 2 Administrator Posted March 2 7 hours ago, Pyotrek said: Dzień dobry Czy jest możliwość podawania w opisie dodanych modów kategorii w której zostały dodane? Ewentualnie ponumerowanie kategorii i podawanie takiej informacji liczbowo. Szukam modu Znacznik odległości, przejrzałem wszystkie kategorie i nie mogę znaleźć. Dodawane mody maja numer moda na liscie, wiec latwo go w ten sposob znalezc, ewentualnie mozna przeszukiwac w pliku c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\Components_List.txt Quote
bladesss Posted June 20 Posted June 20 W dniu 2.03.2024 o 08:26, Aslain napisał(a): Dodawane mody maja numer moda na liscie, wiec latwo go w ten sposob znalezc, ewentualnie mozna przeszukiwac w pliku c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\Components_List.txt Tylko skąd wziąć ten numer jak nie wiemy gdzie szukać danego moda? Autor ma rację, przydałaby się jakaś wyszukiwarka. Gdyby np tu na stronie byłoby tekstowo spisane wszystko, to po kliknięciu ctrl+f dałoby się wyszukać miejsce gdzie dany mod jest. Sam własnie szukam tego znacznika, bo miałem to kilka wersji temu pod przyciskiem alt, potem coś się zrypało i czas przeładowania nachodził na odległość ( w związku z czym obie rzeczy były nieczytelne) i teraz już nie mogę znaleźć opcji z ALT. Przy takiej ilości modów wyszukiwanie ich jest strasznie czasochłonne Quote
Administrator Aslain Posted June 21 Administrator Posted June 21 9 hours ago, bladesss said: Tylko skąd wziąć ten numer jak nie wiemy gdzie szukać danego moda? Autor ma rację, przydałaby się jakaś wyszukiwarka. Gdyby np tu na stronie byłoby tekstowo spisane wszystko, to po kliknięciu ctrl+f dałoby się wyszukać miejsce gdzie dany mod jest. Sam własnie szukam tego znacznika, bo miałem to kilka wersji temu pod przyciskiem alt, potem coś się zrypało i czas przeładowania nachodził na odległość ( w związku z czym obie rzeczy były nieczytelne) i teraz już nie mogę znaleźć opcji z ALT. Przy takiej ilości modów wyszukiwanie ich jest strasznie czasochłonne Tekstowo mozesz szukac sobie w pliku c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\Components_List.txt Quote
Recommended Posts