Kris_Poland Posted March 6 Posted March 6 Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.1.24.0.0_00 nie pobiera leangue pack i odpalilo mi gre po angielsku Quote
Administrator Aslain Posted March 6 Administrator Posted March 6 Tak, bo wczoraj nie mialem dostepu do polskiej lokalizacji, dzisiaj juz zrobilem, i wyslalem na serwer, wiec sie pobierze juz. Quote
Kris_Poland Posted March 6 Author Posted March 6 dzięki za info... juz działa natomiast nie działa prawy przycisk na kontaktach, chyba ze poprawiono to w wersji 24.0.0 #02 której jeszcze nie wgrałem Quote
Administrator Aslain Posted March 6 Administrator Posted March 6 2 minutes ago, Kris_Poland said: dzięki za info... juz działa natomiast nie działa prawy przycisk na kontaktach, chyba ze poprawiono to w wersji 24.0.0 #02 której jeszcze nie wgrałem To powodują statystyki na ekranie wyników bitwy od Rajcela. Poprawki na razie nie ma, może będzie wieczorem. Quote
Recommended Posts