Amster Posted March 15 Posted March 15 O ile przez proces instalacji udało się w końcu przebrnąć to teraz dla odmiany okno ładowania bitwy wczytuje się na 99% po czym zawiesza się aplikacja. Przeinstalowanie nie rozwiązało problemu. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 15 Administrator Posted March 15 Zobacz bez moda: Parametry pojazdu na pojedynczej liście 1 Quote
Administrator Aslain Posted March 16 Administrator Posted March 16 Napisz jeszcze jaki typ bitwy sie nie chcial załadować czy tez problem wystepowal zawsze i bez wzgledu na wszystko? Quote
Amster Posted March 16 Author Posted March 16 Problem dotyczył randoma / bitwy losowej - standardowej. W innych nie testowałem, bo po prostu nie gram nic innego już. Quote
Administrator Aslain Posted March 16 Administrator Posted March 16 Czy to sie działo zawsze czy losowo? Jaki czołg wybierałeś do bitwy? Quote
Amster Posted March 16 Author Posted March 16 Próbowałem 4x. Zmieniałem czołgi. Brałem Progetto46, Buraska, Type'a64 i 14TP. Za każdym razem to samo. Gra nie reagowała. Zamykałem ją poprzez menadżer zadań bo inaczej się nie dało w różnych odstępach czasu. 2 minuty , 4 minuty, 5 minut i koło 7-8 minut. Quote
Recommended Posts