Geod8 Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Mam pytanie. W tym Mod Packu zabrakło programu WoT Region Changer. Czy będzie on dodany w najbliższym czasie czy na stałe wyleciał?
Administrator Aslain Posted May 30, 2015 Administrator Posted May 30, 2015 v4.4.0 (28-05-2015): - uwaga: jeśli nie możesz znaleść jakiegoś moda który był wcześniej w paczce, znaczy to że musiałem go usunąć z powodu braku kompatiblności z WoT 9.8. Nie trzeba specjalnie prosić aby je dodać! Kawalek dziennika ;)
Geod8 Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Wszystko jasne ale pytałem czy będzie on kiedyś dodany czy już na stałe został usunięty z paczki? Czy jest szansa na to że pojawi się wersja kompatybilna z WoT 9.8?
Administrator Aslain Posted May 30, 2015 Administrator Posted May 30, 2015 To juz odemnie nie zalezy ale od autora danego moda, jak pisalem w liscie zmian, usuniete mody zostaly usuniete tylko z powodu braku kompatybilnosci - oznacza to ze przywroce je jak tylko beda dzialajace wersje dla 9.8 - nie trzeba specjalnie pisac abym przywrocil jakis mod. Tak czy siak WOT region changer ktory byl w paczce pewnie juz nie wroci, bo jego autor wredny rusek stwierdzil ze bedzie dawal go tylko w swoim modpacku. Pewnie do czasu az ktos mu go wyciagnie z modpacka, jak Wot tweakera z jove... zobaczymy, czas pokaze :)
Geod8 Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Rozumiem. Dzięki za odpowiedź. Powodzenia i owocnej pracy nad dalszymi modami. Temat do zamknięcia.
Recommended Posts