medalikarz Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Na dwóch pierwszych wersjach modpacka do 9.8 jest problem z tytułowymi ikonami. Zamiast ikonek Qualana przy niektórych czołgach wyświetlają się Aslainowe. Przed wydaniem przez Aslaina modpacka do nowego patcha zainstalowałem sam icon contour mod i konfig XVM Aslaina, później normalnie instalowałem modpacka z czyszczeniem katalogu res_mods i lipa. Opróźniłem również ręcznie przed kolejną instalką modpacka katalog ale nic nie pomogło. 1 Quote
CzarnyKowal Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 nie tylko ikonek Qualana - pewnie sie pozmieniały nazwy i trzeba uaktualnic Quote
Administrator Aslain Posted May 30, 2015 Administrator Posted May 30, 2015 Ostrzegalem ze tylko moje i best icons ever zostaly zaktualizowane i ze reszte zrobie pozniej. POd warunkiem ze ich autorzy zaktualizowali mody, a tak nie zawsze jest, zwykle zabiera im to z miesiac... :P Quote
medalikarz Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Oki, dzięki za info. W oczekiwaniu na aktualkę Qualana wracam do Twoich nowoczesnych ikonek :) Quote
Administrator Aslain Posted May 30, 2015 Administrator Posted May 30, 2015 Zaktualizowalem je online, jesli nie chcesz czekac, wyczysc folder DLC podczas instalacji i pobiorą sie juz aktualne. Quote
Recommended Posts