Fredzel Posted April 15 Posted April 15 Mam problem mianowicie od przejścia z #04 na #05 (obecnie mam #07) pojawiły mi się paski życia w panelach graczy, mimo że nie mam zaznaczonego żadnego takiego modu. Kilka prób reinstalacji (za każdym razem przeglądałem listę wybranych modów) w tym nawet RESET i ręcznie usunięcie wszystkich katalogów gdzie znajdują się mody. Próbowałem nawet instalacji modów bez wybranych paneli graczy - bez efektu. Zwracam się uprzejmie o pomoc, gdyż denerwują mnie te paski HP. Pozdrawiam Frędzel _Aslains_Installer_CompList.log Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted April 15 Administrator Posted April 15 To jest opcja z gry, w menu gry sobie je wyłącz, jeśli chodzi o paski z paneli bocznych 🙂 Quote
Fredzel Posted April 15 Author Posted April 15 (edited) faktycznie, w końcu znalazłem a też tego szukałem ze 3 razy w ustawieniach, ale szukałem jako zaznaczonego ptaszka pokaż/ukryj (mam klienta PL) i nie jako PW tylko HP albo punkty życia. Dziękuję za szybką odpowiedź :) Edited April 15 by Fredzel 1 Quote
Recommended Posts