kapslowy Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Czesc Mam duzy problem Od ostatniej aktualizacji wiekszosc funkcji Aslaina mi nie dziala. Pobierałem codziennie najnowsze wersje i nic. Proboweałem nawet odinstalowac całą gre i na nowo wszystko zrobic i dalej nic. Jezeli chodzi o funkcje na ktorych by mi załaezało to : -Autoaim -Wywietlasnie listy graczy normalne a nie to co było w pierwszej wersji kolorowe i czego nie moge sie pozbyc mimo ustawiania odpowiednich opcji podczas instalowania w aslain. -Karuzela czolgów -Statystyki sesji -Damage Panel Tak jak wspomniałem wczesniej najdziwniejsze jest to ze niektore funkcje mi dziłaja a reszta nie i to jest zastanawiające. Z góry dziekuje za pomoc python.log xvm.log _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted June 1, 2015 Administrator Posted June 1, 2015 Na poczatek sciagnij instalator v4.4.4 i daj znaczy czy problem wystepuje. Quote
kapslowy Posted June 1, 2015 Author Posted June 1, 2015 Czesc Dziekuje za odpowiedz ale niestety dalej wszystko bez zmian. Oczywiscie w/g dodatkowych instukcji od "Sordi" tez nic sie nie zmienia. Także prosba o pomoc w dalszym ciągu. Pozdrawiam Quote
Savik Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Witam, Pozwolę dołaczyć się do wątku po zainstalowaniu instalatora w wersji v4.4.4 przy próbie utuchomienia gry występuję mi następujacy błąd _"Game resource path does not exsist: ./res_mods/0.9.8.1". co moze być przyczyną? Pozdrawiam Quote
Sordi Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Witam, Pozwolę dołaczyć się do wątku po zainstalowaniu instalatora w wersji v4.4.4 przy próbie utuchomienia gry występuję mi następujacy błąd _"Game resource path does not exsist: ./res_mods/0.9.8.1". co moze być przyczyną? Pozdrawiam Wejdź w folder res_mods w World of Tanks i przemianuj 0.9.8 na 0.9.8.1 Quote
kapslowy Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Czesc Dziekuje za odpowiedz ale niestety dalej wszystko bez zmian. Oczywiscie w/g dodatkowych instukcji od "Sordi" tez nic sie nie zmienia. Także prosba o pomoc w dalszym ciągu. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts