bladesss Posted April 26 Posted April 26 Często zdarza się, że zawieszają się statystyki sesji (używam YasenKrasen) - przestają zliczać statystki i jednocześnie przestają się pokazywać raporty po bitwie. Jest to niesamowicie irytujące, bo zdarza się, że mam dobrą bitwę, chcę odpalić x5 do exp i nie mogę bo nie pojawia się okno i exp przepada... Nie udało mi się ustalić powtarzalności, przy jakiej okazji to się dzieje, mam wrażenie, że totalnie losowo. A przy okazji - ktoś to już zgłaszał, ale powiedziałeś, że u Ciebie tego nie ma - po każdej instalacji nowego modpacka gra włącza się 2x, za pierwszym razem pasek postępu dochodzi do mniej więcej połowy, restartuje się i dopiero przy drugim podejściu się włącza Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted April 26 Administrator Posted April 26 Tak już bywa czasami, nic z tym zrobić nie mogę. U mnie nie udało się tego odtworzyć od czasu jak Rajcel zastosował pewne poprawki. Quote
Recommended Posts