Ripper1 Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Po zainstalowaniu najnowszych aktualizacji 4.4.2 i 4.4.3 nie działa celownik artyleryjski. Celownik wyświetla sie bezpośrednio przed artą i nie można z tym nic zrobić. Po powrocie do starszej wersji 4.4.1 problem znika Quote
Administrator Aslain Posted June 1, 2015 Administrator Posted June 1, 2015 Zalacz logi jeszcze, bo nie wiem o czym mowisz :) Moze fotki tez jakbys mogl pokazujace co bylo kiedys a co masz teraz. Quote
Ripper1 Posted June 1, 2015 Author Posted June 1, 2015 Przepraszam ale chyba nie ogarniam. Jak ostatni dyletant nie potrafię zrobić zrzutu ekranu z gry, cały czas zapisuje mi się tylko pulpit. Opisowo - jak wspominałem w 4.4.1 wszystko działa Ok w aktualizacjach po naciśnięciu przycisku shift widzę w dalszym ciągu moją artylerię a bezpośrednio przed nią celownik, w ty momencie nie mogę ruszyć ani czołgu, ani lufy ani przesunąć celownika po minimapie. No cóż nie mogę tego udokumentować więc będę grał na wersji 4.4.1 wierząc, że w którejś kolejnej poprawce ten błąd zniknie Quote
Administrator Aslain Posted June 1, 2015 Administrator Posted June 1, 2015 Jak wejdziesz do katalogu wota tam powinienes znalezc plik o nazwie _Aslain_logs.zip wyslij go gdzies do sieci i daj mi tu linka, ew. klikniej na wiecej opcji odpowiedzi (tu na forum) i bedzie opcja zalaczenia plikow. Quote
CoolEnergy Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Witam, mam to samo niestety http://zapodaj.net/d0e7b6f235c73.jpg.html i w trakcie celowania: http://zapodaj.net/310265727e28b.jpg.html Quote
Administrator Aslain Posted June 1, 2015 Administrator Posted June 1, 2015 Pamietajcie ze celownik Harpoon nie zostal zaktualizowany do 9.8, ma prawo robic dziwne rzeczy, zobaczcie na innym na razie. Quote
Przecinara Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Witam. Mam to samo, odinstalowałem Battle Assistant i wszystko śmiga. Quote
CoolEnergy Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Hmmm... wygląda na to że masz racje Przecinara :) W 4.4.3 nie testowałem, ale w 4.4.4 Harpoon śmiga wyśmienicie bez Battle Assistanta(aczkolwiek nie testowałem z zainstalowanym, bo i tak z niego mało korzystam) Nic tylko czekać jeszcze na Harpoona do 9.8, bo jakoś na tym celowniku gra mi sie najlepiej. Pozdro Quote
Recommended Posts