Baseniash Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Tak jak temat zamieszczam logi _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Sordi Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Sporo osób narzeka na spadki FPSów. Na jakiej grasz wersji? SD czy HD?Co to znaczy problem z łączeniem do gry? Jutro wychodzi patch od Wargaming więc liczymy na poprawki błędów z ich strony. Quote
Administrator Aslain Posted June 1, 2015 Administrator Posted June 1, 2015 Gralem na tych ustawieniach, mam nawet wiecej fps niz na moim konfigu. Quote
Baseniash Posted June 1, 2015 Author Posted June 1, 2015 Poprostu wchodze do bitew przed 2 sek odliczania.... Quote
Sordi Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 I to jest główny problem? Zrób defragmentację dysku albo zainwestuj w SSD jeśli aż tak ci to przeszkadza. Quote
Baseniash Posted June 1, 2015 Author Posted June 1, 2015 Poprostu wcześniej nie miałem tego problemu....Dopiero w 9.8 więc myślałem że to jest wina modów. Przeinstalowałem wszystko i jest poprawa pozdrawiam. BTW ssd swoja droga.. Quote
Sordi Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 SSD to najlepsza decyzja jaką można podjąć jeśli chodzi o swojego PC. Polecam. :) Quote
Recommended Posts